Zoek een roeitocht

Tips & nieuwtjes van de Toer! redactie

Naast de bekende toppers, zijn er vele pareltjes op Toer! waarvoor je je kunt opgeven dit jaar. Denk bijvoorbeeld eens aan de Lisser Bloembollentocht in het voorjaar, van Roeivereniging Iris.

Wil je het steeds drukker wordende water ontvluchten en compleet ontstressen? Ga dan de Brielsche Watergeuzentocht roeien. Een van de weinige tochten op Toer! met een moeilijkheidsgraad van twee bootjes, dat is lekker relaxed.

Dit jaar komt Roeivereniging Tromp niet met de Pannenkoekentocht…maar niet getreurd, want ze hebben een vernieuwde tocht bedacht en die staat al op Toer! De Hemelvaartocht

Roeien in Limburg, prachtig op en rond de Maas, grijp die kans en geniet van de Limburgse gastvrijheid. De Maastrichtsche Roeivereniging organiseert op 8 en 9 juli twee tochten, waaronder de Boucle de Maastricht. Beschrijving van de tocht volgt, maar zet het vast in je agenda!